WordPress Uzmanı ile Profesyonel Destek Almak

25 Aralık 2020 | E-Ticaret, SEO, Wordpress

WordPress Uzmanı ile Profesyonel Destek Almak

Dünya çapında ve ülkemizde web sitesi kurulum ve işletiminde en çok tercih edilen içerik yönetim sistemi şüphesiz WordPress‘tir. Günümüzde gerek birçok e-ticaret sitesi, kurumsal web sitesi, haber siteleri gibi daha birçok web sitesi içerikleri bu alt yapıyı kullanılarak tasarlanmaktadır. Tabi bu web sitelerinin kendinden beklenen faydayı sağlayabilmesi için hızlı ve sorunsuz olarak çalışması gerekmektedir. Yavaş ve çeşitli aksaklıklar yaşanarak hizmet veren web sitelerinde kullanıcı veya müşteri kayıpları büyük miktarlara varabilmektedir. Bu nedenle web sitesinin kullanıcıların isteklerini karşılayacak bir performansta işletilebilmesi için profesyonel WordPress uzmanı tarafından desteklenmesi gerekmektedir. Bünyemizde bulunan profesyonel yazılımcılarımız ile web sitelerinizin kurulumundan sorunsuz olarak işletilmesine kadar ihtiyaç duyduğunuz her an sizlerin yanınızdayız.

WordPress Site Kurulumu

Wordpress Site Kurulumu

WordPress Site Kurulumu

Mükemmel bir içerik yönetim sistemi olması nedeniyle yoğun olarak tercih edilen WordPress sistemini, sektörünüzde kısa sürede tanınmanızı ve faaliyetlerinizi büyütebilmeniz için tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde kurulumunu sağlamaktayız. WordPress konusunda uzman ekibimizle çalışmak size hem zaman kazandıracak hem de en iyi sonucu almanızı sağlayacaktır

Uzman yazılımcılarımız ile sitenizin kısa süre içerisinde aktif hale gelmesini sağlayarak; sektörünüzdeki rakiplerinize nazaran ön plana çıkabilmeniz için gerekli tüm enstrümanları sizler için organize etmek de prensiplerimizden biridir. Profesyonel olarak sistemde yaptığımız analizler ile güvenlik açığı kalmayacak şekilde kurumunuzu gerçekleştirerek web sitenizin güven içerisinde işletimini sağlamaktayız. Tamamen faaliyet alanınıza yönelik olarak tasarladığımız web siteniz ile karşılaştığınız herhangi bir sorunda 7/24 kesintisiz olarak çalışan WordPress destek hizmetimizle her daim yanınızda olarak kesin çözümler üretmekteyiz.

Sistemimizde yer alan WordPress çözüm paketlerinden sektörünüze ve faaliyet alanınıza uygun olan bir paketi seçerek işletme veya kurumunuz için mükemmel ve sorunsuz çalışan bir WordPress web sitesine sahip olabilirsiniz.

WordPress E-ticaret Paketleri

Ürünlerinizi internet ortamında güvenli olarak pazarlayabilmenize olanak sağlayan WordPress e-ticaret paketlerimiz ile size ve müşterilerinize mükemmel bir alışveriş deneyimi yapma olanağı sağlamaktayız. Hızlı çalışan bir e-ticaret sitesine sahip olabilmeniz için WordPress uzmanı yazılımcılarımız ile bütçe ve faaliyet alanınıza göre farklı paket seçeneklerimiz ile hizmet vermekteyiz.

E-ticarete yeni başlayanlar için oluşturduğumuz başlangıç paketinden profesyonel ve büyük kapsamlı e-ticaret sitelerine kadar farklı e-ticaret paketlerimiz ile işlerinizi zirvelere taşımanızda sizlere destek olmaktayız.

WordPress e-Ticaret Başlangıç Paketi

Başlangıç paketimiz ile sektörünüze uygun olarak seçtiğiniz şık tasarımlı bir temayı kısa sürede kurulumunu sağlayarak müşteri potansiyelinizi arttırmanız için sistem optimizasyonunu ve ayarlarını yapılandırmanıza yardımcı olacaktır. Özelleştirilmiş sayfa tasarımları ile sektörünüzde ön plana çıkmanızı sağlayacak çözüm önerileri pakette yer alan özellikler arasındadır. Mobil cihazlarla tamamen uyumlu sistemler kurmamız müşteri kitlenizin büyümesinde olağan üstü faydalar sağlamaktayız. Müşterilerinize güvenli bir ödeme yapmalarını sağlamak için ödeme yöntemleri optimizasyonunu yaparak sanal pos entegrasyonu da gerçekleştirilmektedir. Web sitelerinin olmazsa olmazı yedekleme hizmeti ile verileriniz güven altında olacaktır. 7/24 canlı destek hattımız ile karşılaştığınız her türlü sorunu anında çözüme kavuşturmaktayız.

WordPress SEO ve Profesyonel Destek Paketleri

Başlangıç paketinin tüm özelliklerinin yanında üst düzey paketlerimiz ile daha büyük çaplı işletmelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler sunmaktayız. Özellikle arama motorlarında zirvelerde listelenmenizi sağlayacak SEO ayar yapılandırmanızı WordPress uzmanı ekibimiz tarafından profesyonel olarak yapılmaktadır. Otomatik sosyal medya etkileşimi sağlayarak müşterilerinize kolay üyelik imkânı tanıyan bir e-ticaret sitesine sahip olmanızı sağlıyoruz. İnternet sitenizin hızına hız katacak ve böylece müşterilerinize keyifli bir alışveriş deneyimi sunmanızı sağlayacak olan Hosting hizmetleri de verdiğimiz çözüm paketlerinde yer almaktadır. Bir e-ticaret sitesinde olması gereken özelliklerin fazlasına sahip olan paketler ile gelişmiş pazarlama eklentilerine sahip olmanızı sağlayarak gerekli yapılandırma hizmetini yerine getirmekteyiz. Kullanıcı deneyimine ve sitenizde yapacağınız satışlara odaklanmış üst düzey özelliklerin hepsini içeren web sitenizi uzman ekibimiz ile 7/24 kesintisiz anında sorun çözme sistemimiz ile desteklemekteyiz. SSL hizmetimiz ile müşterileriniz bilgilerini korumanızda ihtiyacınız olan gerekli güvenliği de sağlamaktayız.

WordPress Hız Optimizasyonu ve SEO Hizmeti

Yavaş işleyen internet siteleri müşteri veya kullanıcı kayıplarının bir numaralı sebeplerindendir. Bu nedenle web sitenizin hızlı ve sorunsuz çalışması kullanıcı sayısını arttırmanız ve mevcut kullanıcılarınızı bünyenizde tutmanız için oldukça önemlidir. Uzman yazılımcılarımız ile web sitenizin ihtiyaç duyduğu hız optimizasyonu için gerekli tüm hizmetleri sağlamaktayız.

Kusursuz çalışan web sayfaları için;

  • gelişmiş cache sistemi,
  • veri tabanı optimizasyonu,
  • dosya boyutu küçültme ve daha fazlası ile yüksek hızlarda açılan bir web sitesine sahip olmanızı temin etmekteyiz.

Ayrıca site içi ve site dışı SEO yapılandırmalarımız ile sitenizin arama motorlarında ilk sayfada görülmesi için gerekli çalışmaları yapmaktayız. Bu sayede müşteri ve kullanıcı potansiyelinizi arttırmanızı sağlayarak markanızın imajını yükselmenizde gerekli desteği vermekteyiz.

Wordpress Uzmanı

Yorumlar

Yorum yapın


Desteğe İhtiyacınız Mı Var ?
Whatsapp Destek